Tjenester

Kontorinnredning

Byggmester Helge Krokeide AS utfører kontorinnredning i Bergen og omegn til nærings- og forretningsbygg. Vi går like gjerne på nybygg, som prosjekt der det har vært utført rehabilitering og oppussing. Vi setter opp det du trenger av systemhimling, systemvegger og systemgulv.

Systemhimling

Systemhimling er den lette himlingen i taket formet som plater. Systemhimling kan benyttes på alle typer bygg, uavhengig av om det er institusjoner, boliger, industri eller annen næringsvirksomhet. Systemhimling kan skaffes i mange forskjellige typer. Fordelere med systemhimling:

  • Skjuler installasjoner slikt som kabling og ventilasjon
  • Effektiv montering, som gir tidsbesparing
  • Hjelper på akustikken i rommet, samt at den har gode lysreflekterende egenskaper

Systemvegger

Systemvegger kan være lettvegger, lydvegger, som en del av innredningen, skillevegger, men også glassvegger som er mye brukt i kontorbygg. Andre institusjoner som bruker mye systemvegger er lagerbygg og annen industri, sykehus og sykehjem.  Fordeler med systemvegger:

  • Effektiv montering, som gir tidsbesparing
  • Fleksibelt med nye planløsninger på rominndeling
  • Gjenbruk ved for eksempel endring av rominndeling

Systemgulv

Systemgulv også kalt datagulv, er populært når man ønsker å skjule rør, kabler og annen installasjon i gulvet og ute av synet for forbrukere. Som navnet tilsier er dette mye brukt på IKT-rom, men passer også veldig bra til lab’er, sykehusmiljø, offshore og i utstillingshaller.  Fordeler med systemgulv:

  • God lydisolasjon, liten smitte nedover i etasjene
  • Skjule installasjon
  • Ergonomisk komfort

Nybygg – bolig

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett, og ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut – du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover.

Hytter

Byggmester Helge Krokeide AS fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm- som absolutt ikke trenger å koste all verden.  Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg, enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Vi fører også opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.